Begeleiden van opdrachtgevers en bedrijven

U draagt de verantwoordelijkheid om doelstellingen te realiseren. Zijn daar leveranciers bij betrokken? Of gaan die dat zijn? Een lastig inkooptraject? U hebt zelf wel een idee, maar weet nog niet helemaal zeker hoe een dergelijk traject aan te pakken? INKOOPCOACH helpt opdrachtgevers om hun eigen richting te bepalen.

Soms heeft u een goed klankbord nodig om u te helpen uw ideeën vorm te geven:
– Een nieuw project of een behoefte om iets voor uw organisatie in te kopen?
– Een voor u nieuw onderwerp of meer gecompliceerd dan voorheen?
– Megagroot, cruciaal, of zeer ingrijpend?
– U weet niet hoe dit aan te pakken?
– De inkoopafdeling van uw organisatie kan u niet echt van advies dienen?
– U wilt u een professioneel en onafhankelijk klankbord? Een second opinion?
– Overweegt u outsourcing? Of juist niet.

INKOOPCOACH kan u helpen, bijvoorbeeld in de vorm van een workshop of als 1-op-1 gesprekken. Dit kan in één of meerdere sessies van enkele uren. Uitgebreider kan ook.

Stapsgewijs zal INKOOPCOACH u helpen om uw situatie inzichtelijk te maken. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van het framewerk SLIM Inkopen. Dit framewerk is door INKOOPCOACH ontwikkeld om u op heldere en effectieve wijze te helpen. Zonder inkoopjargon.

INKOOPCOACH begeleidt u als opdrachtgever, maar u maakt zelf de keuzes. Op deze wijze ontwikkelt u uw eigen inzicht en komt u tot de juiste aanpak. Dat draagt direct bij aan een goede start en aan het uiteindelijke resultaat van dit inkooptraject. En bij volgende trajecten profiteert u opnieuw van de opgedane inzichten.